Мистецтво кулінарії на уроках виробничого навчання

Меню навігації

Сучасна кулінарна справа — це дещо більше, ніж просто харчування. Кухню часто прирівнюють до мистецтва. Як і всяке інше мистецтво, кулінарія вимагає покликання, здібностей та наполегливої праці. Учні 11 групи демонстрували теоретичні знання та вміння на відкритому уроці з теми «Приготування страв з круп в сучасних закладах ресторанного господарства», який провела майстер в\н Бойко Л. О. Учні обговорювали сучасні кулінарні досягнення з даної теми, а також відпрацьовували варіанти креативної подачі страв. Майстерним кухарем не народжуються – ним стають.

07.03.2018р.


Про нас

Колківське ВПУ - один з найстаріших професійно-технічних навчальних закладів, з яким пов'язана історія становлення і розвитку професійно-технічної освіти Волині. Воно було відкрите 13 лютого 1963 року. Біля витоків училища стояли педагоги-ентузіасти М. М. Сагайдак (перший директор), С.О. Гонтар, М.П. Жаб'юк, П.Я. Гудик, В.А. Григораш, В.М. Гапончук , Р.О. Рудь, Г.П. Шаповал, Я. І. Дудинський.

Більше»

Контакти

Колківське вище професійне училище
Волинська область, Маневицький район, смт. Колки
вул. Грушевського 43

Тел/факс (03376) 3-26-92

e-mail vpukolky@gmail.com